foto

Gary Jones

  • nar. 4.1.1958 (61 let)
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Package
2017 Darrow & Darrow (TV film)
Moonlight in Vermont (TV film)
2015 Meteor Assault (TV film)
Povstání mrtvých: Strážní věž
2010 16 přání (TV film)
2009 Held Hostage (TV film)
Stargate SG-1: Children of the Gods - Final Cut (TV film)
2008 Hvězdná brána: Archa pravdy
Hvězdná brána: Návrat
2006 12 hodin života (TV film)
Dr. Dolittle 3
Vánoce v Kaštanové ulici (TV film)
2005 The French Guy
2004 Connie a Carla
Znamení hada
2003 Delikátní umění parkování
2002 Santa Claus 2
2001 V pavoučí síti (TV film)
Vzhůru nohama
2000 Trixie
1997 Hvězdná brána: Děti bohů (TV film)
Smrtící asteroid (TV film)
Správná trefa
1996 Heckova cesta domů (TV film)
Murder at My Door (TV film)
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Čmuchalové 2 (TV film)
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Once in a Blue Moon
Vánoční koleda (TV film)
1994 A co když je to láska? (TV film)
Andre
Křižovatka
Sleeping with Strangers
1993 Nebezpečná učitelka (TV film)
Relentless: Mind of a Killer (TV film)
Trable, trable, tuplem trable (TV film)
Zlý neznámý (TV film)
1991 Bingo
Pravdu zná jen moře (TV film)

TV seriály

2018 Chilling Adventures of Sabrina (TV seriál)
Chapter Three: The Trial of Sabrina Spellman (S01E03)
2016 Timeless (TV seriál)
Space Race (S01E08)
2013 Fools for Hire (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
The Mentalists (S07E07)
2010 Svatyně (TV seriál)
Jak nevyloupit banku (S03E03)
2009 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Vzduch, část první (S01E01)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Nepřítel před branami (S05E20)
2008 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Vegas (S05E19)
Geniální řešení (S05E16)
Přestupní stanice (S04E17)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Těžká rozhodnutí (S04E09)
Hvězdná brána (TV seriál)
Bez konce (S10E20)
Rodinná pouta (S10E18)
Odveta (S10E17)
další epizody (4)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Návrat, 2. část (S03E11)
Návrat, 1. část (S03E10)
Nechtěné děti (S03E02)
další epizody (4)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spolek zlodějů (S10E09)
Pamatuj na smrt (S10E08)
Protiúder (S10E07)
další epizody (14)
2005 Mladí mušketýři (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Kritické množství (S02E13)
Dopisy z Pegasu (S01E16)
Hvězdná brána (TV seriál)
Čtvrtý jezdec apokalypsy, část první (S09E10)
Prototyp (S09E09)
Babylon (S09E08)
další epizody (15)
2004 Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
Domov (S01E08)
Láska je Láska (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Konec hry (S08E10)
Oběti (S08E09)
Spříznění (S08E07)
další epizody (14)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Zmatek mezi Smrtonoši (S01E05)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Mstitel (S07E09)
Nepřátelský důl (S07E07)
Záchranný člun (S07E06)
další epizody (15)
2002 Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové (S06E08)
Stínohra (S06E07)
Kobka (S06E06)
další epizody (13)
2001 Hvězdná brána (TV seriál)
Rok 2001 (S05E10)
Mezi dvěma ohni (S05E09)
Pátý člen (S05E04)
další epizody (9)
2000 Andromeda (TV seriál)
Big Sound (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Pod povrchem (S04E10)
První hostitelé (S04E08)
Vodní brána (S04E07)
další epizody (8)
1999 Hvězdná brána (TV seriál)
Pod palbou (S03E01)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál) - herec, a.z.
Zpráva v láhvi (S02E07)
Závislost (S02E05)
V hadím hnízdě (S02E01)
další epizody (8)
1997 Hvězdná brána (TV seriál)
Singularita (S01E14)
Oheň a voda (S01E12)
Tantalova muka (S01E10)
další epizody (8)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Krátká cesta v čase (S02E01)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Oklamaný princ (S01E04)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Marshal (TV seriál)
1994 Birdland (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
Glory Days (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace