foto

Naděžda Vasiljeva

  • nar. 29.1.1962 (58 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Skif
2017 Car a Matilda
2015 Kartina maslom
Strana Oz
2013 Sobačij raj
2012 Já chci taky
2011 Beduín
2010 Topič
2009
2008 Nirvana
2007 Náklad 200
Sjem kabinok
2000 Bratr 2
João Mata Sete
1998 O zrůdách a lidech
1997 Bratr
1994 Zámek
1993 Provincialnyj benefis
1992 Piękna nieznajoma

TV seriály

2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky