foto

Naděžda Vasiljeva

  • nar. 29.1.1962 (56 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Matilda
Skif
2015 Kartina maslom
Strana Oz
2013 Sobačij raj
2012 Já chci taky
2011 Beduín
2010 Topič
2009
2008 Nirvana
2007 Náklad 200
Sjem kabinok
2000 Brat 2
João Mata Sete
1998 Pro urodov i ljuděj
1997 Bratr
1994 Zámek
1993 Provincialnyj benefis
1992 Piękna nieznajoma

TV seriály

2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
1994 Ruský tranzit (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace