foto

Thomas Greve

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Boj
9. april
2013 Sex, drogy a daně
2012 Únos
2011 ID:A
2010 Všechno bude fajn
2009 Špioni
2008 Gaven
2007 Daisy Diamond

TV seriály

2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2015 Norskov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace