foto

Thomas Greve

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 9. duben
Boj
2013 Sex, drogy a daně
2012 Únos
2011 ID:A
2010 Všechno bude fajn
2009 Špioni
2008 Gaven
2007 Daisy Diamond

TV seriály

2018 Kriger (TV seriál)
2017 Gidseltagningen (TV seriál)
2015 Norskov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace