foto

Michael Boxrucker

  • nar. 19.12.1960 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Der Zürich-Krimi: Borcherts Fall (TV film)
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2015 O panně Mahuleně (TV film)
2014 Brezeln für den Pott (TV film)
Sprung ins Leben (TV film)
Tatort - Der Maulwurf (TV film)
Warum ich meinen Boss entführte (TV film)
2012 Ganz der Papa (TV film)
Přes noc sedmdesátkou (TV film)
Schlaflos in Schwabing (TV film)
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2009 Der Kapitän - Packeis (TV film)
Der Kapitän - Piraten (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
Nichts als Ärger mit den Männern (TV film)
2008 Záhadná vražda (TV film)
2005 90 dní bez sexu (TV film)
2004 Verbrechen des Professor Capellari - Ein Toter kehrt zurück, Die (TV film)
2003 Verbrechen des Professor Capellari - Bittere Schokolade, Die (TV film)
1999 Endgültig (No one said it would be easy)
Ukulele Blues
1998 Fool Moon... zurück nach Kleindingharting

TV seriály

2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
2010 Dr. Chauvi (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
Mord auf dem Golfplatz (S01E04)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
1999 Nesthocker - Familie zu verschenken (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Krásy Středozemního moře (TV seriál)
2007 Baiji - Der letzte weiße Delfin (TV film)
Celebration of Flight
2000 Bernd Eichinger - wenn das Leben zum Kino wird (TV film)
1999 Die amerikanische Reise des A. v. Humboldt (TV film)

TV pořady

2003 W wie Wissen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky