foto

Leonid Timcunik

  • nar. 2.8.1953 (66 let)
    Džankoj, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Žili-byli my
2015 Glavnyj
Polnoje prevraščenije
2014 Úžeh
2013 Je těžké být bohem
Kurersky osoboy vazhnosti (TV film)
Sobačij raj
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
Láska bláznivá
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Únik z kruhu
2005 Harpastum
2004 Smert Tairova
2003 Ključ ot spalni
2002 Oligarch
Prevraščenije
2000 Zatvornik
1996 Karera Arturo Ui
1995 Burial of the Rats (TV film)
Hříšní apoštolové lásky
1993 Blagotvoritělnyj bal (TV film)
Trockij
Višňovij sad
1991 Mat Iisusa
Ztracený na Sibiři
1990 Otkrovenije Ivana Jefremova
Sfinx
Vrag naroda - Bucharin
1989 Komédia o Lisistrádě
Uroki v konce vesny
1988 Klad (TV film)
1987 Vězučaja
1986 Isključenija bez pravil (TV film)

TV seriály

2018 Godunov (TV seriál)
Čjornyje bušlaty (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Sledstvije ljubvi (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Vyšibala (TV seriál)
2015 Kazaki (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Episode 14 (S03E14)
další epizody (14)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2013 Balabol (TV seriál)
Lednikov (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Pjataja straža (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (14)
Sjomin. Vozmězdije (TV seriál)
Vangelija (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Ljubovnicy lorda Maulbreja (E04)
2012 Doroga na ostrov Paschi (TV seriál)
Šapovalov (TV seriál)
Vzroslyje dětki (E09)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Železnyj faktor (S03E19)
Objekt 11 (TV seriál)
Oko za oko (E08)
Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Tretij glaz (S02E09)
Advokat (TV seriál)
Bolšaja medvedica (S07E10)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Zoja (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
Pobednyj vetěr, jasnyj děň (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
Petrovka, 38. Komanda Petrovskogo (TV seriál)
Znachar (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Pobeg (E11)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Stalin.Live (TV seriál)
Vaša česť (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2005 KGB v smokinge (TV seriál)
Ljubov moja (TV seriál)
2004 Bojec (TV seriál)
Kadeti (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Talisman (S01E09)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)
Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Raskajavšijesja grešniki (S01E06)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Zagovor geněralov (S02E06)
1996 Stranicy teatralnoj parodii (TV seriál)
1991 Dělo Suchovo-Kobylina (TV seriál)
1989 Vchod v labirint (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky