foto

Hiroaki Hirata

  • nar. 7.8.1963 (55 let)
    Tokio, Tokyo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Květina zaslíbená rannímu loučení
2017 Gekidžóban Sword Art Online: Ordinal Scale
One Piece: Episode of East Blue – Luffy to 4 nin no nakama no daibóken
2016 One Piece Film Gold
One Piece Film: Gold Episode 0 - 711 ver.
Šin gekidžóban Initial D: Mugen
2015 Šin gekidžóban Initial D: Tósó
2013 Sword Art Online: Extra Edition
2012 Asura
One Piece Film Z
One Piece: Episode of Luffy - Hand Island No Bouken (TV film)
2011 ONE PIECE 3D Mugiwara čeisu
Saijúki gaiden
2009 One Piece Film: Strong World
2007 One Piece: Episode of Alabaster – Sabaku no ódžo to kaizokutači
Saijúki Reload: Burial
2004 DearS: OVA
Ghost in the Shell 2: Innocence
One Piece: Norowareta seiken
2003 Hadžime no ippo: Champion Road (TV film)
Nasu: Andalusia no nacu
2002 Gensómaden Saijúki: Kibó no zaika
2001 Gekidžóban Gensó maden saijúki: Requiem – Erabarezaru mono e no činkonka
2000 One piece the movie: Kaisokuou ni ore wa naru
1999 Kindaiči šónen no džikenbo 2: Sacuriku no Deep Blue
1996 Kindaiči šónen no džikenbo
1993 Rokudenaši Blues 1993

TV seriály

2018 B: The Beginning (TV seriál)
Banana Fish (TV seriál)
Gjakuten saiban: Sono "šindžicu", igi ari! Season 2 (TV seriál)
Koi wa ameagari no jó ni (TV seriál)
Ulysses: Jeanne d'Arc to renkin no kiši (TV seriál)
2017 Ao no Exorcist: Kjóto fudžó'ó hen (TV seriál)
Granblue Fantasy the Animation (TV seriál)
Saijúki Reload Blast (TV seriál)
Time Bokan: Gjakušú no San-okunin (TV seriál)
2016 Qualidea Code (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 God Eater (TV seriál)
2014 Madžin Bone (TV seriál)
2013 Gingicune (TV seriál)
2012 Another (TV seriál)
Sword Art Online (TV seriál)
2011 Tiger & Bunny (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2009 Black Lagoon Omake (TV seriál)
Canaan (TV seriál)
2008 Mórjó no hako (TV seriál)
2007 Claymore (TV seriál)
Moonlight Mile: 1st Season - Lift Off (TV seriál)
Moonlight Mile: 2nd Season - Touch Down (TV seriál)
Naruto: Šippúden (TV seriál)
2006 Air Gear (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Gintama (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
2005 Gaiking: Legend of Daiku-Marju (TV seriál)
Xenosaga The Animation (TV seriál)
2004 DearS (TV seriál)
Elfen Lied (TV seriál)
Kjó kara maó! (TV seriál)
Madorakkusu (TV seriál)
Monster (TV seriál)
Saijúki Reload: Gunlock (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Ašita no Nadja (TV seriál)
Saijúki Reload (TV seriál)
2002 Naruto (TV seriál)
Petite pri Júši (TV seriál)
2001 Kaze no jódžinbó (TV seriál)
2000 Gensó maden saijúki (TV seriál)
Hadžime no Ippo: The Fighting! (TV seriál)
Inu Yasha (TV seriál)
1999 GTO (TV seriál)
One Piece (TV seriál)
1997 Tezuka Osamu no Kjújaku seišo monogatari: In the Beginning (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace