foto

Brett Ratner

  • nar. 28.3.1969 (49 let)
    Miami Beach, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Kontakt

  • Brett Ratner
    CAA
    9830 Wilshire Blve
    Beverly Hills, Ca 90212
    USA

Režijní filmografie

Filmy

2014 Hercules
2013 Mládeži nepřístupno
2012 Rogue (TV film)
2011 Mistrovský plán
2009 Cop House (TV film)
Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)
The Shooter Series: Vol. 1 (video kompilace)
2008 Blue Blood (TV film)
New Yorku, miluji Tě!
2007 Křižovatka smrti 3 - Tentokráte v Paříži
2006 X-Men: Poslední vzdor
2004 Když se setmí
2002 Červený drak
2001 Křižovatka smrti 2
2000 Otec rodiny
1999 Madonna: The Video Collection 93:99 (video kompilace)
Partners (TV film)
1998 Křižovatka smrti
1997 Řeč peněz
1990 Whatever Happened to Mason Reese

TV seriály

2011 Chaos (TV seriál)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Rozhodnutí 1/2 (S01E01)

Dokumentární

2015 Průlomové objevy (TV seriál)
1999 Making the Video (TV seriál)

Hudební videoklipy

2005 Mariah Carey - We Belong Together (hudební videoklip)
Mariah Carey ft. Jermaine Dupri & Fatman Scoop - It's Like That (hudební videoklip)
2000 Madonna: Beautiful Stranger (hudební videoklip)
1999 Mariah #1's (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(50)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace