foto

James Downing

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Total Recall
2010 Když láska nestačí: Lois Wilson (TV film)
Ďáblova slza (TV film)
2008 Neuvěřitelný Hulk
2007 Still Small Voices (TV film)
2005 Code Breakers (TV film)
Martha Behind Bars (TV film)
Země v ohrožení (TV film)
2003 Akta Pentagon (TV film)
Pach krve
2002 Interstate 60
2001 Nejvyšší boss (TV film)
Zastřelte Reagana (TV film)
Úplné odhalení
2000 Kóma (TV film)
Sladkých sedmnáct (TV film)
Too Much Sex
Tribulation
1999 Coming Unglued (TV film)
Láska až za hrob (TV film)
Malé životní zápasy (TV film)
Sirény (TV film)
Vraždy s úsměvem (TV film)
1998 Edison: The Wizard of Light (TV film)
Happy Christmas, Miss King (TV film)
Když manželé podvádějí (TV film)
Moonlight Becomes You (TV film)
Rescuers: Stories of Courage: Two Families (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
Válka v Zálivu (TV film)
Útočiště
1997 Johnny 2.0 (TV film)
Time to Say Goodbye?
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)
1994 Půlnoční chodec (TV film)

TV seriály

2020 Cardinal (TV seriál)
John & Lise (S04E06)
Scott (S04E05)
Neil (S04E04)
další epizody (6)
2019 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S03E06)
Mama (S03E05)
Lemur (S03E04)
další epizody (4)
2018 Cardinal (TV seriál)
El Brujo (S02E06)
Toof (S02E04)
Kevin (S02E02)
další epizody (4)
2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (6)
Výkupné (TV seriál)
The Return (S01E01)
2016 Darebák (TV seriál)
The Dime Tour (S03E15)
2015 Fargo (TV seriál)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
The Myth of Sisyphus (S02E03)
2014 Defiance (TV seriál)
Doll Parts (S02E11)
Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Kravaťáci (TV seriál)
Pohřbená tajemství (S03E11)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nábřeží 2. část (S08E02)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
2012 Firma (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Vždycky je v tom háček (S04E04)
2011 Kingová (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
Physical Assets (S01E06)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Tiché vody (S01E08)
2005 Tilt (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a obr Dale (S01E03)
Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Mutant X (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Falcone (TV seriál)
Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Wendigo (S04E19)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 City, The (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky