foto

Bernard Brown

  • nar. 10.2.1933 (86 let)
    Deal, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors (TV film)
1989 Countdown to War (TV film)
1987 Personal Services
1985 Víc než dost
1981 Troilus & Cressida (TV film)

TV seriály

1993 Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1990 Castle of Adventure, The (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Strangers and Brothers (TV seriál)
1982 Brookside (TV seriál)
Nancy Astor (TV seriál)
1978 Strangers (TV seriál)
1977 Who Pays the Ferryman? (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dead of Night (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1968 What Maisie Knew (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 Man Called Harry Brent, A (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 It Happened Like This (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Barnaby Rudge (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1957 Sword of Freedom (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace