foto

Edith Saville

  • nar. 6.5.1894
    Hampstead, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 16.2.1987 (92 let)
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Pomoc!
1960 Feet of Clay
Two Wives at One Wedding
1958 Little Women (TV film)
1957 Sea Wife
1953 Four Sided Triangle
1933 Forging Ahead
1931 77 Park Lane

TV seriály

1974 The Pallisers (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
Emma (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
1969 The Gold Robbers (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
1966 The Informer (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
1960 Here's Harry (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Life and Death of Sir John Falstaff (TV seriál)
1958 Good Wives (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Annabel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace