foto

Gordon Gostelow

  • nar. 14.5.1925
    Wellington, Nový Zéland
  • zem. 3.6.2007 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)
1989 Jak prorazit v reklamě
1987 Sherlock Holmes: Znamení čtyř (TV film)
1984 Pericles, Prince of Tyre (TV film)
Squaring the Circle (TV film)
1982 The Merry Wives of Windsor (TV film)
Znamení květiny (TV film)
1980 Day Christ Died, The (TV film)
1977 The Stick-Up
1971 Mikuláš a Alexandra
1970 Na Větrné hůrce
1969 In Search of Gregory
1968 Three Princess, The (TV film)
1966 Alice in Wonderland
Idol, The
Spy with a Cold Nose, The
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)
1963 As You Like It (TV film)
Dr. Syn, Alias the Scarecrow
1959 The Hill (TV film)
1958 A Tale of Two Cities

TV seriály

1999 Manželky a dcery (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Stín smrti (S02E01)
1989 Capstick's Law (TV seriál)
1984 Tripper's Day (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 The Good Companions (TV seriál)
1979 Shelley (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
Just William (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
1971 Elizabeth R (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1968 Railway Children, The (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
The Terrible Choice (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace