foto

Martin Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Truth
2008 Poslední zpověď Alexandera Pearcea
1997 Klokan Joey
1996 Natural Justice: Heat
What I Have Written
Whipping Boy
1994 Konečná volba
1993 Sharpovi střelci (TV film)
The Feds: Deadfall (TV film)
1992 The Leaving of Liverpool (TV film)
Za vodou
Želví pláž
1990 Bílý lovec, černé srdce
Jekyll & Hyde (TV film)
Ring of Scorpio (TV film)
1987 Mirch Masala
1979 Old Crowd, The (TV film)

TV seriály

2016 Secret City (TV seriál)
2015 Bitva o Gallipoli (TV seriál)
2014 Mizera (TV seriál)
2009 My Place (TV seriál)
Ostré jako břitva (TV seriál)
The Reckoning (S02E10)
2001 Changi (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Bumerang - 2. část (S05E16)
Bumerang - 1. část (S05E15)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
Žena v úzkých (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
State Coroner (TV seriál)
1995 Natural Justice (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
Nice Work (TV seriál)
Rules of Engagement (TV seriál)
1985 Divočina (TV seriál)
1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Love Among the Artists (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
Spearhead (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Target (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1974 Death or Glory Boy (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
1971 Barlow at Large (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace