foto

Maurice Quick

  • nar. 24.8.1911
    Lewisham, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2000
    Westminster, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Made in Britain (TV film)
1975 Galileo
1972 To Encourage the Others (TV film)

TV seriály

1984 Strangers and Brothers (TV seriál)
1982 Beau Geste (TV seriál)
1981 Kessler (TV seriál)
1980 To Serve Them All My Days (TV seriál)
1979 Penmarric (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Murder Most English: A Flaxborough Chronicle (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1976 One-Upmanship (TV seriál)
1974 Rooms (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
Villains (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Brett (TV seriál)
Cousin Bette (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Trial (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
Two in Clover (TV seriál)
1968 The Basil Brush Show (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Pride and Prejudice (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Meet the Wife (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1961 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace