foto

Donald Eccles

  • nar. 26.4.1908
    Nafferton, East Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.2.1986 (77 let)
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Blood Royal: William the Conqueror (TV film)
1985 Pyramida hrůzy
Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
Soukromá slavnost
1983 Garderobiér
1982 Coming Out of the Ice (TV film)
Zvoník od Matky Boží (TV film)
1974 Pianorama
1973 Rituál
1968 Midsummer Night's Dream, A
1962 Backfire
1960 Taste of Money, A
1959 Sen noci svatojánské

TV seriály

1986 Paradise Postponed (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Oliver Twist (TV seriál)
1984 Fresh Fields (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Tom, Dick and Harriet (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
1980 Question of Guilt, A (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Quatermass (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Supernatural (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Killers (TV seriál)
1975 You're On Your Own (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
The Pallisers (TV seriál)
1973 Great Mysteries (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Upper Crusts, The (TV seriál)
1972 Country Matters (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emma (TV seriál)
Shadow of the Tower, The (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Revenue Men, The (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Detective (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
Mary Barton (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Lorna Doone (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
It Happened Like This (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1977 Everyman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace