foto

Adam Tandy

  • nar. Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2009 Politické kruhy
2004 2004: The Stupid Version (TV film)
2003 Anglian Lives: Alan Partridge (TV film)

TV seriály

2019 Home (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 V čísle 9 (TV seriál)
Empty Orchestra (S03E04)
The Riddle of the Sphinx (S03E03)
The Bill (S03E02)
2016 V čísle 9 (TV seriál)
The Devil of Christmas (S03E01)
2015 Catastrophe (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Detectorists (TV seriál)
Christmas Special (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
V čísle 9 (TV seriál)
Seance Time (S02E06)
Nana's Party (S02E05)
Cold Comfort (S02E04)
další epizody (6)
2014 Detectorists (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
V čísle 9 (TV seriál)
The Harrowing (S01E06)
The Understudy (S01E05)
Last Gasp (S01E04)
další epizody (6)
2012 BBC Comedy Feeds (TV seriál)
Pro strach naděláno (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
další epizody (7)
2010 Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2006 Time Trumpet (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
další epizody (6)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Velká vánoční jízda

TV seriály

2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
Je to soda (TV seriál)
Epizoda 1 (S04E01)
2004 Green Wing (TV seriál)
1981 The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Episode 5 (E05)
1980 Adventure Game, The (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Anglian Lives: Alan Partridge (TV film)

TV seriály

2008 Lab Rats (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky