foto

Hugh Latimer

  • nar. 12.5.1913
    Haslemere, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.6.2006 (93 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Tamer Tamed
1970 Jana Eyrová (TV film)
1968 School for Sex
Talk of the Devil
1964 Night Train to Paris
1963 Girl in the Headlines
1960 Gentle Trap, The
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
Strange World of Planet X, The
Up the Creek
1956 Narrowing Circle, The
Rogue's Yarn
The Last Man to Hang?
1954 Calling Scotland Yard: The Sable Scarf
1953 Stryker of the Yard
1952 Ghost Ship
1951 Behold the Man!
1950 Someone at the Door
1948 Corridor of Mirrors

TV seriály

1981 Nanny (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Kilvert's Diary (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Hunter's Walk (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Nový Scotland Yard (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
1969 Two in Clover (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
1965 199 Park Lane (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Court Martial (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Silent Evidence (TV seriál)
1961 Looking About (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
1958 Hotel Imperial (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Stryker of the Yard (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Adventure Theater (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Strange Experiences (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace