foto

Richard Cordery

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dragonheart: Battle for the Heartfire
2016 Brilliance
Monochrome
Mum's List
2015 Roald Dahl's Esio Trot (TV film)
Společenská sebevražda
2014 Breaking the Bank
Mr. Turner
Paní Bovaryová
2013 Lásky čas
2012 Bídníci
2011 Nebezpečná závěť (TV film)
2009 Zlomový rok 39
2002 The Falklands Play (TV film)
1992 Lék pro Lorenza
1989 Somewhere to Run (TV film)
1986 London's Burning: The Movie (TV film)
1980 Merry Wives of Windsor, The (TV film)

TV seriály

2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Marcella (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 19 (E19)
Epizoda 18 (E18)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (8)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Bez hranic (TV seriál)
Whistleblower (S03E02)
Redux (S03E01)
2014 V čísle 9 (TV seriál)
The Understudy (S01E05)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždění v Kodani (S16E05)
2012 Eternal Law (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vraždy šité na míru (S13E02)
2009 Garrowův zákon (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Čarodějnice (S07E06)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Shades (TV seriál)
1997 Plotlands (TV seriál)
1995 Backup (TV seriál)
Castles (TV seriál)
Kavanagh QC (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Just William (TV seriál)
The Knock (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1992 Covington Cross (TV seriál)
Get Back (TV seriál)
Love Hurts (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
First Among Equals (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1980 Holding the Fort (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Will Shakespeare (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace