foto

Eric Red

  • nar. 16.2.1961 (59 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 30 a půl metru
2007 Stopař
1996 Bouře (TV film)
Temný úplněk
1993 Poslední psanec (TV film)
1991 Implantáty
1990 Modrá ocel
1989 Hitman
1987 Na prahu temnot
1986 Stopař
Telephone

Režijní filmografie

Filmy

2015 Night of the Wild (TV film)
2008 30 a půl metru
1996 Bouře (TV film)
Temný úplněk
1991 Implantáty
1989 Hitman
1986 Telephone

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce