foto

Geraldine Keams

  • nar. 19.8.1951 (68 let)
    Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Arcadia
2010 Faster
Pickin' & Grinnin'
2005 Sny o bizonech (TV film)
2003 Společná řeč (TV film)
Strážce snů
2002 Andělé nikdy nespí
Skinwalkers (TV film)
The Slaughter Rule
1992 Shadowhunter (TV film)
1977 Auto
1976 Psanec Josey Wales

TV seriály

2010 Velká láska (TV seriál)
Podivní spojenci (S04E03)
2009 Zákon gangu (TV seriál)
Munice (S02E10)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
2001 Dharma & Greg (TV seriál)
Previously on Dharma and Greg (S05E12)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Black Widow (S02E12)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1982 Born to the Wind (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky