foto

Christine Nguyen

  • nar. 4.2.1980 (39 let)
    Saigon, Vietnam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Girls Guns and Blood
2017 Cinderella Nights
Giantess Attack
2016 Attack of the Killer Donuts
Běženky a kapři (TV film)
The Love Machine - a.z.
Vigilante Diaries
2015 College Coeds vs. Zombie Housewives
Invisible Centerfolds
Noční šichta
2014 After Midnight
Coed and the Zombie Stoner, The
Lolita from Interstellar Space (TV film)
Sexually Bugged! (TV film)
Sexy Warriors (TV film)
2013 Big Bust Theory, The
Sexy Wives Sinsations (TV film)
2012 Baby Dolls Behind Bars
Celebrity Sex Tape
Dirty Blondes from Beyond (TV film)
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Hollywood Sex Wars
Little Witches (TV film)
2010 Bikini Frankenstein
Bikini Jones and the Temple of Eros (TV film)
Dostaň ho tam
Housewives from Another World
Kaboom
Milf
Twilight Vamps
2009 Bitch Slap
Devil Wears Nada, The (TV film)
Good Guys Finish Last
Sex Pot
Table for Three
Telling, The
Váš dům, náš hrad
2008 Bikini Royale (TV film)
Deviant Affairs (TV film)
Super Ninja Bikini Babes (TV film)
Tarzeena: Jiggle in the Jungle
Voodoo Dollz (TV film)
2007 Girl with the Sex-Ray Eyes (TV film)
Swingers Sex Party (TV film)
2006 Bikini Girls from the Lost Planet
Ghost in a Teeny Bikini
Maisie v akci: Studentská touha
The Mummy's Kiss: 2nd Dynasty
2005 Hostile Hogties!

TV seriály

2018 The Cottages (TV seriál)
2014 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prodejná láska (S14E15)
2013 Vigilante Diaries (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
Pánská jízda (S02E03)
2011 Chemistry (TV seriál)
2009 Life on Top (TV seriál)
Párty na klíč (TV seriál)
Večírek udílení cen Sin Say Shun (S01E05)
2008 Zenin sexuální deník (TV seriál)
2007 Canoga Park (TV seriál)
Erotic Traveler, The (TV seriál)
Sin City Diaries (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
2005 Sex Games Vegas (TV seriál)
Skrytá kamera: Přistiženi bez (TV seriál)
2001 7 Lives Xposed (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Charlieho trampoty (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
69 rozkoší pro smrtelníky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky