foto

Viktor Rybakov

  • nar. 8.7.1973 (47 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Ruská archa

TV seriály

2015 Tajny sledstvija (TV seriál)
Malčik so skripkoj (S15E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Expirijens

TV seriály

2018 Svoi (TV seriál)
Obrazcovaja semja (S02E32)
2017 Pauk (TV seriál)
2014 Čužoj rajon (TV seriál)
Sdělka (S03E24)
Po zakonu (S03E23)
2013 Čužoj rajon (TV seriál)
Alibi (S03E19)
Avarija (S03E18)
Doč (S03E17)
další epizody (14)
2012 Čužoj rajon (TV seriál)
Kollega (S02E23)
Pochiščenije (S02E22)
Podstava (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky