foto

Kacunori Učiba

  • nar. 22.8.1960 (59 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2018 Bunbuku čagama
2017 Tenši no iru tošokan
2014 Jiken'ya kagyô 2 (TV film)
2011 Toilet no Kamisama (TV film)
2009 Shimada Yoshichi no saga no gabai bachan
2007 Sukijaki no udon
2004 I'm Home (TV film)

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
2018 Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Warotenka (TV seriál)
2012 Nekkecu! Nindžóha komedí šakariki čúzai san (TV seriál)
1999 Asuka (TV seriál)
1962 Ničijó owaranai gekidžó (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Sukijaki no udon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky