foto

Jim McKay

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 On the Seventh Day
2005 Angel (TV film)
2004 Zavíráme krám
2000 Our Song
1996 Girls Town
1991 R.E.M.: This Film Is On (video kompilace)

TV seriály

2018 Instinct (TV seriál)
Bad Actors (S01E09)
Dobrý boj (TV seriál)
Day 436 (S02E05)
Day 415 (S02E02)
Quantico (TV seriál)
Deep Cover (S03E08)
Volejte Saulovi (TV seriál)
Coushatta (S04E08)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Self Condemned (S01E09)
Špinaví poldové (TV seriál)
Chaos Is Come Again (S02E09)
Unpaid Debts (S02E08)
2016 Power (TV seriál)
Trust Me (S03E08)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.4_3xpl0its.wmv (S01E05)
eps1.2_d3bug.mkv (S01E03)
Power (TV seriál)
Time's Up (S02E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Fetišista (S07E10)
Šikana (S07E04)
Nevinní (S07E02)
další epizody (4)
2014 Bosch (TV seriál)
Chapter One: 'Tis the Season (S01E01)
Dobrá manželka (TV seriál)
Trust Issues (S06E02)
The Last Call (S05E16)
2013 Rectify (TV seriál)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Safe House (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Red Team/Blue Team (S04E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Deadly Ambition (S14E15)
2012 Šéf (TV seriál)
Louder Than Words (S02E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Reagan V. Reagan (S02E17)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Friending Emily (S14E06)
Home Invasions (S13E14)
2011 BOSS 2 EP 8 (TV seriál)
Šéf (TV seriál)
Slip (S01E04)
Reflex (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Zóna smrti (S03E02)
Stříbrná kulka (S02E15)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Personal Fouls (S13E02)
2010 Treme (TV seriál)
V přední linii (S01E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
V odborné péči (TV seriál)
Jesse - týden 7. (S03E27)
Jesse - týden 6. (S03E23)
Frances - týden 5. (S03E18)
další epizody (7)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Nepřipravená (S01E08)
Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
V odborné péči (TV seriál)
April - týden 7. (S02E32)
April - týden 5. (S02E22)
Mia - týden 4. (S02E16)
Velká láska (TV seriál)
Impérium (S03E02)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Keep the Change (E05)
Perníkový táta (TV seriál)
Muž s rakovinou (S01E04)
Super drbna (TV seriál)
Akta "Ex" (S02E04)
2007 Velká láska (TV seriál)
Jsem, jaká jsem (S02E11)
Tajné schůzky (S02E06)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vztek (S06E14)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Uprchlíci (S04E04)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Maltezský kříž (S06E04)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2010 Treme Musical Performances: The Greatest Love
1990 Tourfilm: R.E.M.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 On the Seventh Day
2000 Our Song

Producentská filmografie

Filmy

2017 On the Seventh Day
2000 Our Song
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace