foto

Mike Seal

  • nar. 30.7.1977 (41 let)
    Tijuana, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Armed Response
2014 Kristy
The Outsider
Úsvit planety opic
2012 21 Jump street
Univerzální voják 4: Odplata
2011 Boj o dědictví
2010 Kniha přežití
Smrtelný úder
2008 Zločinec
2007 Zákon ulice

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Inside Out (S05E02)
Živí mrtví (TV seriál)
Cena (S08E15)
Musí pořád něco znamenat (S08E14)
Nenech nás sejít z cesty (S08E13)
další epizody (5)
2017 Živí mrtví (TV seriál)
Jak to musí být (S08E08)
Velké hrozivé N (S08E05)
První den zbytku života (S07E16)
další epizody (4)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Živí mrtví (TV seriál)
Srdce bijí dál (S07E08)
Zazpívej (S07E07)
Beze zbraní (S07E04)
2015 Into the Badlands (TV seriál)
Hand of Five Poisons (S01E06)
Snake Creeps Down (S01E05)
Two Tigers Subdue Dragons (S01E04)
další epizody (6)
Banshee (TV seriál)
Všechno, co jsem se naučil (S03E08)
2014 Láska ve hvězdách (TV seriál)
Passion Lends Them Power (E13)
Stabbed with a White Wench's Black Eye (E06)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Hon na duchy (S01E09)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Ain't Love (50) Grand? (S02E07)
2010 Perníkový táta (TV seriál)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
2009 Perníkový táta (TV seriál)
Mezi nebem a zemí (S02E11)
2008 Útěk z vězení (TV seriál)
Zavřený v kóji (S03E09)
2007 Útěk z vězení (TV seriál)
Hrubá síla (S03E08)
Orientación (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace