foto

Tara Shayne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 You Will Kill
2013 Counterpunch
2012 Last Day on Earth
Unesené dítě (TV film)
2010 Devolved
2008 Bostonský škrtič
Don't Look in the Cellar

TV seriály

2017 Marlon (TV seriál)
Děti ze sociálního bytu (S01E05)
2013 Chirurgové (TV seriál)
Sladká nevědomost (S09E11)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profiling 101 (S07E22)
2010 Futurestates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky