foto

Olesja Gajevaja

  • nar. 7.7.1991 (28 let)
    Kremenčuk, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ot jakby (TV film)

TV seriály

2017 Kafe na Sadovoj (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Niti suďby (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Vikno žytťa (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
2013 Ženskij doktor 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace