foto

Pavel Jemelin

  • nar. 29.11.1982 (37 let)
    Almaty, Kazachstán, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Sensor (TV film)
2017 Rohelised kassid
Smerť v bare
2016 Ryba-mečta
2015 Hřiště
2012 Astra, ja ljublju těbja
2010 Danžrez Liazon
Nedostupen

TV seriály

2019 Turističeskaja policija (TV seriál)
2015 Okryljonnyje (TV seriál)
2012 Čempionki (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Leo i Uragan

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky