foto

Kevin Brennan

  • nar. 12.9.1920
    Austrálie
  • zem. 17.12.1998 (78 let)
    Banstead, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Invitation to the Wedding
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Suez 1956 (TV film)
1978 Peníze těch druhých
1973 After Loch Lomond (TV film)
1972 Mutiny on the Buses
1971 Chyťte Cartera
1970 Kořist
1963 August for the People (TV film)
Hrdina malého světa
The Punch and Judy Man
The World Ten Times Over
1962 They Hanged My Saintly Billy
1959 Johnny Belinda (TV film)
Na břehu

TV seriály

1983 Number 10 (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
Out (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jízda na slepo (S02E09)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Bunch of Fives, A (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Intimate Strangers (TV seriál)
Moody and Pegg (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
1971 Bless This House (TV seriál)
Brett (TV seriál)
Budgie (TV seriál)
Coppers End (TV seriál)
Elizabeth R (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Albert and Victoria (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
In Loving Memory (TV seriál)
1968 Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mickey Dunne (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Corridor People (TV seriál)
1965 Blackmail (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
Victoria Regina (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Garry Halliday (TV seriál)
ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Nicholas Nickleby (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Long John Silver (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1958 This Land Australia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace