foto

Robin McCallum

  • nar. 1961

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Sbohem, pane profesore (TV film)
2001 Sladká pomsta (TV film)
1998 B. Monkey
1990 Vlak do Petrohradu (TV film)
1987 Dívčí akademie

TV seriály

2018 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
2016 Harley a Davidsonovi (TV seriál)
Viktorie (TV seriál)
Dvorní dámy (S01E02)
Panenka 123 (S01E01)
Vraždy podle Agathy (TV seriál)
The Walkers of Dembley (S01E02)
Endeavour (TV seriál)
Cesta (S03E01)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2001 Dr. Terrible's House of Horrible (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1995 An Independent Man (TV seriál)
Crown Prosecutor (TV seriál)
One for the Road (TV seriál)
1993 Goodnight Sweetheart (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1990 Freddie and Max (TV seriál)
Hazardér (TV seriál)
Real Charlotte, The (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Campion (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Oscar (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky