foto

Godfrey Quigley

  • nar. 4.5.1923
    Jerusalem, Palestina
  • zem. 7.9.1994 (71 let)
    Dublin, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Rita
1979 Flame Is Love, The (TV film)
1978 Christmas Morning
1975 Barry Lyndon
People in Glass Houses (TV film)
1974 Silverson (TV film)
1971 Chyťte Cartera
Mechanický pomeranč
1970 Zúčtování
1969 Guns in the Heather
1966 Daleks' Invasion Earth: 2150 A.D.
1964 Zpropadená kariéra
1962 Dead Man's Evidence
1960 Siege of Sidney Street, The
1959 Broth of a Boy
1958 Rooney
1949 Saints and Sinners

TV seriály

1987 Lost Belongings (TV seriál)
1986 Wächter, Die (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1976 Bill Brand (TV seriál)
Dickens of London (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Shadows of Fear (TV seriál)
1969 Big Breadwinner Hog (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sat'day While Sunday (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Contract to Kill (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
It's Dark Outside (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace