foto

Cornell John

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
2016 Brotherhood
Captain America: Občanská válka
2013 Boys on Film 9: Youth in Trouble
Jack a obři
2011 Anuvahood
God View
2008 Dospělost
Letopisy Narnie: Princ Kaspian
2007 Hush Your Mouth
2005 Red Mercury
2004 Rottweiler
2003 Kaena: Proroctví
1999 Rage

TV seriály

2016 Viktorie (TV seriál)
Královnin manžel (S01E06)
2012 Komplicové (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
Top Boy (TV seriál)
2010 Pět dní (TV seriál)
Day 37 (S02E04)
Day 8 (S02E03)
Day 2 (S02E02)
další epizody (4)
2000 Doctors (TV seriál)
Lenny Henry in Pieces (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1995 Thief Takers (TV seriál)
1994 The Knock (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2011 Sny o životě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace