foto

Andrej Berežanskij

  • nar. 22.3.1972 (47 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Škola proživanija (TV film)

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2017 Četvjortaja smena (TV seriál)
2016 Salam Maskva (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (4)
2014 Francuzskaja kulinarija (TV seriál)
Provokator (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
24 časa (E06)
Bez sroka davnosti (E05)
Těň babočki (E04)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
2013 Komanda (TV seriál)
Krovavoje nasledstvo (E03)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
2012 Bez svidětělej (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
2009 Dikij (TV seriál)
2007 Zaščita protiv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky