foto

Alexej Fedorov

  • nar. 29.1.1966 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Děd_005
2012 Služu Sovětskomu Sojuzu (TV film)
2010 Vzroslaja doč, ili test na...
2007 Luzer (TV film)
Troje i Sněžinka
2003 Kak by ne tak (TV film)
Poltora kota
2002 Oligarch
1999 Moloch
1997 Matka a syn
1996 Robert. Sčastlivaja žizň
Vostočnaja elegija

TV seriály

2019 Rasplata (TV seriál)
2017 Krovavaja baryňa (TV seriál)
Pobeditěli (TV seriál)
2015 Kurortnyj roman (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
2010 Pobeg (TV seriál)
2005 Kazus Kukockogo (TV seriál)
2003 Něotložka (TV seriál)

Dokumentární

1998 Petěrburgskij dněvnik: Kvartira Kozinceva (TV film)
Povinnost (TV seriál)
1997 Petěrburgskij dněvnik: Otkrytije pamjatnika Dostojevskomu (TV film)
1995 Duchovnyje golosa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky