foto

Anna Rudnickaja

  • nar. 13.9.1973 (46 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Zavtrak u papy

TV seriály

2017 Svidětěli (TV seriál)
Zemlja (S02E03)
Sjostry (S01E35)
Pervaja ljubov (S01E02)
2013 Pjataja straža (TV seriál)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Dělo o DTP (E08)
Tajna imeni (E04)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky