foto

Pjotr Vnukov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Kapkan (S01E16)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Vesucha! (TV seriál)
2008 Moja ljubimaja veďma (TV seriál)
2006 Staršeklassniki (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2018 Zvonitě DiKaprio! (TV seriál)
2016 Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky