foto

Clifford Parrish

  • nar. 1919
  • zem. 15.8.2013
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Life and Death of King John, The (TV film)
1979 Jindřich V. (TV film)
1970 All the Way Up
1969 Bitva o Británii
1962 The Case of Private Hamp (TV film)
They Hanged My Saintly Billy

TV seriály

1989 Navždy zelená (TV seriál)
1986 Ladies in Charge (TV seriál)
1985 Drummonds (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Nation's Health, The (TV seriál)
1982 The Barchester Chronicles (TV seriál)
1980 Mackenzie (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 Born and Bred (TV seriál)
Mayor of Casterbridge, The (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 London Belongs to Me (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
Shades of Greene (TV seriál)
1973 Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
The Man from Haven (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Hine (TV seriál)
Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Sense and Sensibility (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Big Brother (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Contenders, The (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Martin Chuzzlewit (TV seriál)
Melissa (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)
1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky