foto

Charles Houston

  • nar. 1931
    Greenock, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 2006
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Mission: Monte Carlo - a.z.
1972 Nobody Ordered Love
1971 Burke and Hare
1970 Muž, který pronásledoval sám sebe
1969 Vendetta for the Saint
1968 Lost Continent, The
1966 Where the Bullets Fly
1964 The Black Torment
1963 That Kind of Girl
1962 Jigsaw
Valiant, The
1960 Danger Tomorrow
Hell Is a City
Never Let Go
1958 Muž nahoře
1957 The Flesh Is Weak
1954 Up to His Neck
1950 Room to Let

TV seriály

1982 Cloud Howe (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál) - a.z.
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
Nom-de-Plume (TV seriál)
Over to William (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace