foto

Dennis Chinnery

  • nar. 14.3.1927
    Essex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 29.2.2012 (84 let)
    Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
1990 Býčí oko
1977 Gentleman samotář (TV film)
1975 Obnažený státní úředník (TV film)
1971 Percy
1970 All the Way Up
1969 Body Stealers, The
Křížovka
1957 Hour of Decision
1954 Delayed Action
Embezzler, The
1953 Escape by Night
Three Steps to the Gallows

TV seriály

1998 Picking up the Pieces (TV seriál)
1986 First Among Equals (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Raffles (TV seriál)
Target (TV seriál)
1976 Orde Wingate (TV seriál)
1975 Survivors (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spyder's Web (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 Rogues' Gallery (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sexton Blake (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1956 Frankie Howerd (TV pořad)
1955 Great Scott, It's Maynard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace