foto

Bruce Boa

  • nar. 10.7.1930
    Calgary, Alberta, Kanada
  • zem. 17.4.2004 (73 let)
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Screamers - Hlasy z podzemí
1993 For the Moment
Soused
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1991 Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
Tajemná záře
1990 V časové tísni
1989 Forgotten, The (TV film)
Murder Story
Vítr zkázy
1988 Jestřábi
1987 Bell-Run, The (TV film)
Dvě paní Grenvillové (TV film)
Olověná vesta
1986 Ping Pong
Ted Kennedy Jr. Story, The (TV film)
Udržet sen (TV film)
Šílená Amerika
1985 Claudia
Gulag (TV film)
John and Yoko: A Love Story (TV film)
Lace II (TV film)
Návrat do země Oz
Tucet špinavců: Druhá mise (TV film)
Water
1984 Lace (TV film)
Na ostří nože
Scream for Help
1983 Chobotnička
1982 A Woman Called Golda (TV film)
1981 Ja und Nein (TV film)
Ragtime
1980 Silver Dream Racer
Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
The Ninth Configuration
1979 Astronaut na dvoře krále Artuše
Nightingale Sang in Berkeley Square, A
One Fine Day (TV film)
Operace Omega
Touch of the Sun, A
1978 Carry On Emmannuelle
Superman
Thank You Comrades (TV film)
1977 Bankéři
Come Back, Little Sheba (TV film)
1976 Přichází Satan!
1974 Cherry Picker, The
Haunted: The Ferryman (TV film)
Who Killed Lamb? (TV film)
1973 Who?
1970 Mister Jerico (TV film)
Revolucionář
1969 The Adding Machine
1968 Gang v mini
1964 Stopover Forever
1960 Man in the Moon

TV seriály

1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
1983 Brass (TV seriál)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1980 Metal Mickey (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Američané (S02E03)
1978 Leave It to Charlie (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Hrdinové (S01E05)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Yanks Go Home (TV seriál)
1974 Dial M for Murder (TV seriál)
Zodiac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Madigan (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
Department S (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The Jazz Age (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
1966 The Liars (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 The Four Just Men (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace