foto

Edward Kelsey

  • nar. 4.6.1930
    Petersfield, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 23.4.2019 (88 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
2003 Jindřich VIII. (TV film)
Štětcem osudu (TV film)
1988 Nejnebezpečnější muž na světě
1987 Zázračný krystal
1982 Ivanhoe (TV film)
1969 Tower of London: The Innocent (TV film)
1958 Bratři Karamazovi
1951 The Dark Man

TV seriály

1997 Noemova archa (TV seriál)
1994 The Vicar of Dibley (TV seriál)
Election (S01E05)
The Window & the Weather (S01E04)
1991 Victor and Hugo, Bunglers in Crime (TV seriál)
1990 Uncle Jack and Operation Green (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
1988 Sophia and Constance (TV seriál)
1987 A Perfect Spy (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Anna of the Five Towns (TV seriál)
Murder of a Moderate Man (TV seriál)
1984 The Tripods (TV seriál)
Žabákova dobrodružství (TV seriál)
1983 Reilly: Ace of Spies (TV seriál)
1982 On the Line (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Penmarric (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1976 The Cedar Tree (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
1972 Colditz (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Les Misérables (TV seriál)
St. Ives (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Big Spender, The (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Hidden Truth, The (TV seriál)
1963 Chronicle (TV seriál)
Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Big Pull, The (TV seriál)
Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 Solo for Canary (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1964 Newcomers, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky