foto

Clément Virgo

  • nar. 1.6.1966 (53 let)
    Montego Bay, Jamajka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Bez slitování
2005 Lie with Me
2000 Love Come Down
1999 One Heart Broken Into Song
1997 Planet of Junior Brown, The
1995 Rude
1993 Save My Lost Nigga Soul

TV seriály

2019 Greenleaf (TV seriál)
Original Sin (S04E01)
2018 Empire (TV seriál)
Pride (S05E03)
2016 Greenleaf (TV seriál)
The Broken Road (S01E09)
Behind Closed Doors (S01E04)
A Time to Heal (S01E01)
American Crime (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Darebák (TV seriál)
Hardboiled (S03E12)
New Shooter (S03E11)
2015 The Book of Negroes (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Dirty Laundry (S03E04)
Justice (S03E03)
2013 Policajt (TV seriál)
Pochop chybující (S02E09)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 ReGenesis (TV seriál)
Race Fever (S04E06)
Suspicious Minds (S04E05)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Sleepers (S03E08)
One Hand Washes the Other (S03E07)
2006 ReGenesis (TV seriál)
Massive Change (S02E05)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
Lži, samé lži (S01E04)
2003 Platinum (TV seriál)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úklid (S01E12)
Staré případy (S01E04)
2000 Soul Food (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Bez slitování
2005 Lie with Me
2000 Love Come Down
1997 Planet of Junior Brown, The
1995 Rude

TV seriály

2015 The Book of Negroes (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2007 Bez slitování
2005 Lie with Me
2000 Love Come Down

TV seriály

2015 The Book of Negroes (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky