foto

Tony Caunter

  • nar. 22.9.1937 (81 let)
    Southampton, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Echo, The (TV film) - a.z.
1989 Kouzelné chvíle (TV film)
1988 Tumbledown (TV film)
1987 Mirch Masala
1985 Silas Marner - tkadlec z Raveloe (TV film)
1982 Znamení květiny (TV film)
1980 Dark Water
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1976 The Hunchback of Notre Dame (TV film)
1972 Asphyx
1970 Cromwell
1969 The Adding Machine
1968 Hammerhead
Stužka písku
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
Pahorek

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 Anna Lee (TV seriál)
1993 Westbeach (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
1990 Kinsey (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
Stay Lucky (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1987 Bust (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Running Scared (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1983 Cleopatras, The (TV seriál)
Don't Wait Up (TV seriál)
Dramarama (TV seriál)
Give us a Break (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Private Schulz (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
Watch All Night (TV seriál)
1979 Kids (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál) - herec, a.z.
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Pronásledovaný lovec (S02E01)
Na dva pokusy (S01E11)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Target (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Beryl's Lot (TV seriál)
Centre Play (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
Trial (TV seriál)
Čáryfuk (TV seriál)
Čarovný kámen (S02E06)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Codename (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Queenie's Castle (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
The Champions (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
Quick Before They Catch Us (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
BBC Play of the Month (TV seriál)
Big Spender, The (TV seriál)
Mysteries and Miracles (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
United! (TV seriál)
1964 Redcap (TV seriál)
The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 Kenilworth (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1998 EastEnders Revealed (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace