foto

John Barcroft

  • nar. 1936
    Velká Británie
  • zem. 9.6.2013
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Morons from Outer Space
1982 The Spider's Web (TV film)
1974 Commuter Husbands
1962 They Hanged My Saintly Billy
1961 First Gentleman, The (TV film)
1960 Melodie slávy

TV seriály

1989 Country Boy, The (TV seriál)
1987 Charmer, The (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
Ozbrojení a velmi nebezpeční (S01E01)
1984 The Brief (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1981 County Hall (TV seriál)
1978 Butterflies (TV seriál)
Lillie (TV seriál)
1975 Nightingale's Boys (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
Rooms (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
In for a Penny (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
Villains (TV seriál)
1971 Fenn Street Gang, The (TV seriál)
Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Timeslip (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Abbey Grange (S01E06)
The Red-Headed League (S01E05)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Spread of the Eagle, The (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 An Age of Kings (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky