foto

Edward Evans

  • nar. 4.6.1914
    Putney, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.12.2001 (87 let)
    Longsdon, Staffordshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Doctor Who: The Ultimate Companion (TV film) - a.z.
1985 Životní síla
1975 Out of Season
1974 The Gathering Storm (TV film)
1972 Tales from the Crypt
1971 Rillington Place č.10
1970 Ještě jednou
1969 Dokud nás smrt nerozdělí
Vendetta for the Saint
1967 Two a Penny
1964 Blind Corner
1963 Birth of a Private Man, The (TV film)
1962 Reach for Glory
Son of the House (TV film)
The Winter's Tale (TV film)
1960 Soudní procesy s Oscarem Wildem
1959 The Bridal Path
1958 Muž nahoře
The Immortal Evan Harris (TV film)
1956 Pantomania, or Dick Whittington (TV film)
1955 It's a Great Day
Little Red Monkey
Man of the Moment
1954 Grand National Night
The Angel Who Pawned Her Harp
1953 Deadly Nightshade
Escape by Night
Terror on a Train
The Yellow Balloon
Turn the Key Softly
Valley of Song
1952 13 East Street
I Believe in You
Secret People
1951 Mr. Denning Drives North
1949 Case of Charles Peace, The
1948 Londýn patří mně
The Light of Heart (TV film)

TV seriály

1987 Heart of the Country (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1976 George & Mildred (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Coppers End (TV seriál)
Fenn Street Gang, The (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
Fraud Squad (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Company of Five, The (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Tyrant King, The (TV seriál)
1967 Hancock's (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Catch Hand (TV seriál)
Cluff (TV seriál)
Mike (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Steptoe and Son (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Loaded Tourist (S01E05)
Z Cars (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Jacks and Knaves (TV seriál)
You Can't Win (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Golden Girl (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Garry Halliday (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Naked Lady (TV seriál)
1958 About Religion (TV seriál)
Duty Bound (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
William Tell (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

1989 Peter Cushing: A One-Way Ticket to Hollywood (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace