foto

Sergej Košonin

  • nar. 11.4.1958 (61 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zapasnoj igrok
2013 Na kryljach
2007 Ljubov odna (TV film)
2001 Ťomnaja noč
1989 Interděvočka
1983 Vysokaja proba (TV film)
1980 Poslednij poběg
Razžalovannyj
1975 Deník ředitele školy

TV seriály

2018 Něvskij (TV seriál)
Letalnyj ischod (S03E20)
Razvod (S03E18)
Primanka (S03E17)
další epizody (18)
2017 Melnik (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Zolotaja moloděž (E06)
Něvskij (TV seriál)
Foto na pamjať (S02E32)
Kto ty? (S02E30)
Ultimatum (S02E29)
další epizody (20)
2016 Perčatka Avrory (TV seriál)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
Beregovaja ochrana 2 (TV seriál)
Něvskij (TV seriál)
Prigovor (S01E30)
Najti i uničtožiť (S01E29)
Semejnyje cennosti (S01E28)
další epizody (28)
Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
Čuma (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
Šamanka (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E07)
Litějnyj (TV seriál)
Smertnik (S08E02)
2013 Apofegej (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Znakomstvo (E01)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Zov predkov (S01E08)
Čužoj (TV seriál)
Žena oficera (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Zapadňa (S02E06)
Ugroza (S02E05)
Konflikt (S02E04)
další epizody (5)
2012 Gruz (TV seriál)
Provincial (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Duračok (S12E02)
2011 Jarosť (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pravila parkovki (S01E23)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Založnik (S01E17)
Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Belyj son (S03E16)
2005 Brežněv (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Proverka na všivosť (S01E07)
Sčastlivyj (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 6 (S07E06)
Episode 3 (S07E03)
Episode 1 (S07E01)
2003 Mangust (TV seriál)
Školnyj dětěktiv (S01E12)
Ženskij roman (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Avarijnaja zaščita (S02E03)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Ně skažu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky