foto

Tony Slattery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Confessions of a Diary Secretary (TV film)
Království
Lady Godiva: Back in the Saddle
2005 The English Harem (TV film)
Ředitelka (TV film)
2003 Blackball
2000 The Wedding Tackle
1998 Nahoru a dolů
1992 Hra na pláč
Petrovi přátelé
Plnými plachtami vpřed, Kolumbe!
1989 Jak prorazit v reklamě
1988 Jake's Journey (TV film)
1985 Stopa
1982 Cambridge Footlights Revue (TV film)
1932 Just a Gigolo
1931 Opičárny

TV seriály

2006 New Street Law (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
2005 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
Meet the Magoons (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1998 Renford Rejects (TV seriál)
1997 Ruby (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1991 Kelly (TV seriál)
Murder Most Horrid (TV seriál)
Tonight at 8.30 (TV seriál)
1989 About Face (TV seriál)
1988 That's Love (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
Kryton (S02E01)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 Dodger, Bonzo and the Rest (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2010 Fry and Laurie Reunited (TV film)
2003 Grumpy Old Men (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Heikoin lenkki (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1991 Full Wax, The (TV pořad)
S and M (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
Stars In Their Eyes (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
Whose Line Is It Anyway? (TV pořad)
1984 Lenny Henry Show, The (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1965 Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky