foto

Norman Scace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Aerodrome, The (TV film)
1975 Angličanka
Galileo
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1965 Act of Murder
1963 Partner, The

TV seriály

1981 Borgiové (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Going Straight (TV seriál)
1977 Backs to the Land (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Dial M for Murder (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
South Riding (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
1971 Last of the Baskets, The (TV seriál)
Now, Take My Wife (TV seriál)
Tom Brown's Schooldays (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
That's Your Funeral (TV seriál)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
Nearest and Dearest (TV seriál)
Virgin of the Secret Service (TV seriál)
1967 City 68' (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Intrigue (TV seriál)
Mystery and Imagination (TV seriál)
Seven Deadly Sins (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Melissa (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Brothers Karamazov (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 Andromeda Breakthrough, The (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Out of This World (TV seriál)
Silent Evidence (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Web (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace