foto

Penny Peyser

  • nar. 9.2.1951 (68 let)
    Irvington, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 The Divorce Party
1998 Úder svobody
1997 Under Wraps (TV film)
1996 Noční šichta (TV film)
Pandořina skříňka (TV film)
1993 Vražedná terapie
1988 Posel smrti
1987 Still Crazy Like a Fox (TV film)
1984 Nevěrně tvá
Pigs Vs. Freaks (TV film)
1983 Emergency Room (TV film)
1981 Two Reelers (TV film)
1980 Wild Times (TV film)
1979 Blízcí příbuzní
Rabín a zloděj
The Girls in the Office (TV film)
1977 Quinns, The (TV film)
1976 Všichni prezidentovi muži

TV seriály

2017 The Orville (TV seriál)
Majority Rule (S01E07)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Důkazní břemeno (S15E07)
2012 Myšlenky zločince (TV seriál)
Unknown Subject (S07E12)
2011 Shameless (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Boj o Tommyho Giordana (S04E11)
1987 Četa v akci (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Tajné obrázky (S01E20)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Masquerade (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Modrá a šedá (TV seriál)
The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
Having Babies (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
The Tony Randall Show (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

TV pořady

1977 Shoot for the Stars (TV pořad)
1974 Tattletales (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace