foto

Čieko Honda

  • nar. 28.3.1963
    Tokyo, Japonsko
  • zem. 18.2.2013 (49 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 To Heart 2 ad
2006 Kurîmu remon: yume no ato ni
2004 Cream Lemon
1999 Šódžo kakumei Utena: Adolescence mokuširoku
1998 Džigoku sensei Nube
1996 Black Jack
Shadow Skill – Eigi
1995 Compiler Festa
Kakjúsei
Shadow Skill – Eigi
1994 Heisei inu monogatari Bow: Genši inu monogatari Bow
Uchū no kishi Tekkaman Blade II
1993 Desert Rose: Juki no mokuširoku
1992 Kjúkjoku no sex adventure Kamasutra
Silent Mobius 2
Tottoi
1991 Džingi
Gall Force: Shin seiki hen
Hošikuzu Paradise
Kimagure Orange Road: Omoigakenai Situation
Kimagure Orange Road: Rouge no dengon
Koko wa Green Wood
Locke the Superman: Šinsekai sentai New World Command
Silent Mobius: The Motion Picture
1990 Jagami-kun no katei no džidžó
Mahócukai Sally
Mamono Hunter Jóko
1989 Fúma no Kodžiró: Jaša hen
Kimagure Orange Road: Hawaiian Suspense
Kimagure Orange Road: Hurricane! Henšin šódžo Akane
Kimagure Orange Road: Koi no Stage = Heart on Fire! Haru wa Idol!
Kimagure Orange Road: Koi no Stage = Heart on Fire! Star tandžó!
Kimagure Orange Road: Wagahai wa neko de attari osakana de attari
Kimagure Orange Road: Široi koibitotači
Moeru! Oní-san
Rhea Gall Force
Riding Bean
Ys
1988 10 Little Gall Force (TV film)
Akai kódan Zillion: Utahime jakjoku
Gall Force 3: Stardust War
Kidó senši SD Gundam
Kimagure Orange Road: Ano hi ni kaeritai
Lady Lady!! (1988)
Tatakae! Rāmenman
Watt Poe to bokura no ohanaši
1987 Dead Heat
Elf Seventeen
Gall Force 2: Destruction
Hana no Asuka gumi!
Heavy Metal L-Gaim II: Farewell My Lovely + Pentagona Dolls
Heavy Metal L-Gaim III: Fullmetal Soldier
Kimagure Orange Road: Sóšúhen Tanabata Special
1986 Heavy Metal L-Gaim I: Pentagona Window + Lady Gavlet
1985 Greed

TV seriály

2016 Nacume júdžinčó go (TV seriál)
2008 Bohové smrti (TV seriál)
Penguin musume Heart (TV seriál)
2007 Fúma no Kodžiró (TV seriál)
2006 Kateikjó Hitman Reborn! (TV seriál)
2005 To Heart 2 (TV seriál)
2004 Get Ride! AMDriver (TV seriál)
Grenadier: Hohoemi no senši (TV seriál)
2002 Full moon o sagašite (TV seriál)
2001 Project ARMS (TV seriál)
1999 Medarot (TV seriál)
1998 Haruniwa ie no sanninme (TV seriál)
Silent Möbius (TV seriál)
1997 Šódžo kakumei Utena (TV seriál)
1996 Kaikecu Zorro (TV seriál)
Kidó šinseiki Gundam X (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
1995 Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
1994 Bišódžo senši Sailor Moon S (TV seriál)
Čó kuse ni narisó (TV seriál)
1993 Heisei inu monogatari Bow (TV seriál)
1992 Fantasy Adventure: Nagagucu o haita neko no bóken (TV seriál)
Hana no mahócukai Mary Bell (TV seriál)
Salad džú júši Tomatoman (TV seriál)
Učú no kiši Tekkaman Blade (TV seriál)
1991 High School Mystery: Gakuen nanafušigi (TV seriál)
Moero! Top Striker (TV seriál)
Mórjó senki Madara (TV seriál)
1990 1+2=Paradise (TV seriál)
Cat ninden Teyandee (TV seriál)
Edokko Boy: Gatten Tasuke (TV seriál)
Mahó no Angel Sweet Mint (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
1989 Džúšin Liger (TV seriál)
Idol densecu Eriko (TV seriál)
Tenkú senki Šurato (TV seriál)
Šin Bikkuriman (TV seriál)
1988 Kiterecu daihjakka (TV seriál)
Moeru! Onísan (TV seriál)
1987 Akai kódan Zillion (TV seriál)
Kimagure Orange Road (TV seriál)
Mister Adžikko (TV seriál)
1986 Dragon Ball (TV seriál)
Kidó senši Gundam ZZ (TV seriál)
Machine Robo: Chronos no gjakušú (TV seriál)
Příběhy z Javorového městečka (TV seriál)
1985 Šówa ahozóši Akanuke ičiban! (TV seriál)
1983 Plawres Sanširó (TV seriál)
1975 Učú no kiši Tekkaman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace