foto

Cusch Jung

  • nar. 1958
    Kaiserslautern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Včelka Mája
2011 eMANNzipation
2001 Pobřeží snů (TV film)

TV seriály

2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky